Broneerimine:

Pulmamenüü

Külmlaud:

  • Waldorfisalat kreekapähklitega ja suitsukanaga.
  • Suitsulõhe salat kartulite ja rohelise salatiga.
  • Lihavalik: Sealiha Gordon Blue sinepi kaste; Pohladega täidetud kanafilee.
  • Rostbeefi rullid rõikakreemiga.
  • Kalavalik: lõhe mustsõstraga marineeritud; Kevad rullid krevetiga, chilli kaste; Marineeritud ahvena filee.

Kuumlaud(valikuliselt)

  • Grillitud sealiha (austerserviku raguu karameleiseeritud sibula ja sinepiseemne vahukastmega)
  •  Lõhe medaljon kartuliga ja spinati kastmega.
  • Menüüd sisaldavad kohvi/ teed, jäävett ja jõhvikamorssi.

Menüü hind / inimene 35,00 EUR  Joogid:

Vahuvein Martini Asti 0,7 16,00 EUR
Vahuvein Grand Cavaler 0,7 12,00 EUR
Vein Golden kaan Sauvignon 0,7 14,00 EUR
Vein Golden kaan Shiraz 0,7 14,00 EUR
Vein KWV chenin blank 0,7 12,00 EUR
Viin Russki Standart 0,5 29,00 EUR
Viin Saremaa 0,5 18,00 EUR
Viin Viru Valge 0,5 18,00 EUR
Konjak: Chateau de Montifaud V.S.O.P 0,7 70,00 EUR
Viski: Tullamore Dew 1,0 48,00 EUR